Zgjohu O Izrael

Em                                         Am
gjohu o Izrael dhe këndoj Zotit
Em                      B7
E vërteta do të çlirojë
Em                          Am
Se nga Sioni vjen Shpëtimtari
Em     B7       Em
Dhe ai do të bekojë

Em                          Am
Tek ti do t’vijnë dhe kombe tjera
Em                        B7
Dhe sëbashku do të festojnë
Em                   Am
Dhe do thërrasin o Maranatha
Em         B7   Em
Mirëse na vjen ti o Zot

REF
Em              Am            Em                  B7
O Haleluja, o haleluja, haleluja të lavdëroj
Em              Am            Em   B7          Em
O Haleluja, o haleluja, haleluja të lavdëroj

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s