Zgjohu O Izrael

Em                                         Am
gjohu o Izrael dhe këndoj Zotit
Em                      B7
E vërteta do të çlirojë
Em                          Am
Se nga Sioni vjen Shpëtimtari
Em     B7       Em
Dhe ai do të bekojë

Em                          Am
Tek ti do t’vijnë dhe kombe tjera
Em                        B7
Dhe sëbashku do të festojnë
Em                   Am
Dhe do thërrasin o Maranatha
Em         B7   Em
Mirëse na vjen ti o Zot

REF
Em              Am            Em                  B7
O Haleluja, o haleluja, haleluja të lavdëroj
Em              Am            Em   B7          Em
O Haleluja, o haleluja, haleluja të lavdëroj

I madhi yt o Izrael

 

Am
Se Zoti Do Të Bëjë Zën’e Tij Të Buçasë
                                                             E
Dhe Ti Do T’kesh Një Këngë Nëpër Natë
 
Eja Tek Mali I Zotit, Shih Lavdinë
                      Am
Dhe Madhështinë

 

Refreni

 
Është I Madhi Yt O Izrael
                               E
I Madhi Yt O Izrael
 
Zëri I Tij Buçet N’fuqinë E Fjalës Së Vet
                                Am     A#m
Është I Madhi Yt O Izrael

 

 

Zoti Do Të Bëjë Që Bukuria E Lavdisë
                                                       F
Të Duket Dhe Shkretëtira Të Lulezojë
 
Thuaji Atij Që N’zemër Ka Veç Frikë
                                               A#m
Forcohu Dhe Dëgjo Zërin E Tij
 

 

Refreni

Është I Madhi Yt O Izrael
                              F
I Madhi Yt O Izrael
 
Zëri I Tij Buçet N’fuqinë E Fjalës Së Vet
                                      A#m     Bm
Është I Madhi Yt O Izrael
 

 

Sytë Që Nuk  Shikojnë Do Të Hapen Të Shikojnë,
                                                      F#
Veshët Që S’dëgjojnë Do T’dëgjojnë
 
Te Calet Do T’kërcejnë Do T’hidhen
 
Porsi Drerë
                                             Bm
Gjuha E T’pagojit Do T’këndojë

 


Refreni

 Është I Madhi Yt O Izrael
                             F#
I Madhi Yt O Izrael
 
Zëri I Tij Buçet N’fuqinë E Fjalës Së Vet
                                       Bm    
Është I Madhi Yt O Izrael