Zoti marshon/ Zotin Falendero

Am G
Zoti marshon sot me shkëlqim
Am G
Ai kalëron me madhështi
Am G
Plot drejtësi dhe të vërtetë
Am E
Ushtri e Tij sot po mbush qiejtë

Am G
Zotin falendero, dashurinë Tij
Zotin falendero, dashurinë Tij
Zotin falendero, dashurinë Tij
Përjetë, përjetë

Bm A
Ushtria e Zotit po vallëzon
Bm A
Me zemrat tona që gëzojnë
Bm A
Dhe mbretëria po afron
Bm F#
Dashuria e tij thirrja jonë

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s