Zoti mbretëron në popullin e Tij

 

Em             C          D            Em

Zoti mbretëron në popullin e Tij

C                    D        Em  C  D

Me fuqi dhe madhështi

Em             C          D            Em

Zoti mbretëron në popullin e Tij

C                D  Em

Plot dashuri dhe barazi

 

C             D      Em

Ai banon në lartësi

C                      D       Em

Në fronin e Tij të lavdishëm

C                     D     Em

Ai banon mes lavdërimit

C                         D   Em

Të popullit të Shqipërisë

C                         D   Em

Të popullit të Shqipërisë

 

  C  D          G   Bm  Em

Halelujah, Halelujah

C D       G   D  Em

Halelujah, Amen     (2x)

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s