Krijo nje zemer te paster

G                            D               C          G
Krijo një zemer të pastër tek unë o Zot
D                C               G
Dhe përtëri një shpirt të drejtë tek unë  (2X)

 REF

C                D                G     Em
Mos më dëbo nga prania jotë
C                            D                        G  G7
Shpirtin Tënd të shenjtë mos ma hiq
C           D         G                    Em
Kthema o Zot gëzimin e shpëtimit
D               C               G
Dhe përtëri një shpirt të drejtë tek unë

Autor: Keith Green CCLI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s