Kjo eshte Fryma qe marr

A2                        D2/A
Kjo është fryma që marr
A2                       D2/A
Kjo është fryma që marr
A2              E/G# F#m F#m/E        D2       F#m   Esus  E
Është fryma jote që        tek unë jeton

A2                      D2/A
Kjo është buka çdo ditë
A2                      D2/A
Kjo është buka çdo ditë
A2              E/G# F#m F#m/E        D2     F#m   Esus  E
Është Fjala jote               e folur tek unë

 

REF

A2 E/G# F#m E/C#                D2         F#m  E
Dhe jam                        i etur për Ty
A2 E/G# F#m E/C#                D2         F#m  E
Dhe jam                        i humbur pa Ty

Autor: Marie Barnett CLLI # 1874117

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s