Krijo nje zemer te paster

G                            D               C          G
Krijo një zemer të pastër tek unë o Zot
D                C               G
Dhe përtëri një shpirt të drejtë tek unë  (2X)

 REF

C                D                G     Em
Mos më dëbo nga prania jotë
C                            D                        G  G7
Shpirtin Tënd të shenjtë mos ma hiq
C           D         G                    Em
Kthema o Zot gëzimin e shpëtimit
D               C               G
Dhe përtëri një shpirt të drejtë tek unë

Autor: Keith Green CCLI

Advertisements

Kombi i tij jemi

F                     Bb      F              C
Kombi Tij jemi, kemi muzikë prej Tij
F                        Bb
Një zë kumbon tani
F       C               F             C
Është zëri i Tij që armiqt i dëbon
F                                Bb
Por thellë nga zemra
F                           C                      F              Bb
Të thërrasim Ty Perëndi, derdhe çlirimin
F                         C                     F                C
Fry mbi muzikën që ne Ty të këndojmë

 

Gm                           C        Gm                           C
Por pa forcën tënde, kemi vetëm një këngë pa jetë
Gm                                   C         F             C          Bb             C
Nëse ti zbret nga qielli, portat e ferrit, rrëzohen poshtë

 

Prandaj
F                            Bb
Thirri Perëndisë, thirri Perëndisë
F                                            C
Thirri Perëndisë madhështor   (2X)

 

Sepse
F                             Bb
Prangat i këput, prangat i këput
F                                 C
Kur i thërrasim, i thërrasim Atij    (2X)

Kjo eshte Fryma qe marr

A2                        D2/A
Kjo është fryma që marr
A2                       D2/A
Kjo është fryma që marr
A2              E/G# F#m F#m/E        D2       F#m   Esus  E
Është fryma jote që        tek unë jeton

A2                      D2/A
Kjo është buka çdo ditë
A2                      D2/A
Kjo është buka çdo ditë
A2              E/G# F#m F#m/E        D2     F#m   Esus  E
Është Fjala jote               e folur tek unë

 

REF

A2 E/G# F#m E/C#                D2         F#m  E
Dhe jam                        i etur për Ty
A2 E/G# F#m E/C#                D2         F#m  E
Dhe jam                        i humbur pa Ty

Autor: Marie Barnett CLLI # 1874117

 

 

Kjo bote kerkon

Em                                  D/F#
Kjo bote kerkon per nje hero sot
Am7                                         Em     D/F#
Por me te madhin njohim ne
Em                         D/F#                G
I plotfuqishmi, Mbret mbi mbreter
Am                              Em
Sundimtari i kombeve
Am                                     Em
I cili mori trajt’ sherb’tori
Am                C/G                             D/F#      Em  D
Dhe vdiq qe ne te gjejme shpetim

 

 

G
Ne e shpallim qarte
D
Therrasim me ze t’lart
Am  Em          D
Ai eshte kampioni, fitimtar (2X)
Em                      D/F#          G
I plotfuqishmi eshte heroi
Am                                                Em         D/F#
Nga zgjedh’ e vdekjes na cliroi
Em                       D/F#       G
Me Jezusin ne s’kemi frike me
Am                        Em
Djalli iken para Tij
Am                                              Em
Drita e Tij do shndris’ mbi kombe
Am                         C/G             D/F#    Em  D
Me shtate drejt’sie do te vije

Ki mëshirë për mua Perëndi

   Em                              D
1. Ki mëshirë për mua Perëndi
C                           B7
Më pastro nga mëkati
Em                   D
I pranoj të ligat që kam bërë
C                      B7
I pranoj paudhësitë
 
 
Em                          D
2. Perëndi Ti lutjen ma dëgjo
C                             B7
Zemrën Tënde tek unë krijo
Em                                 D
Frymën Tënde jo mos e largo
C                            B7
Sytë e Tu mos m’i fshih

 
 
Em                              D
Më pastro me dorën Tënde Zot
C                         B7
E më laj bëm’ të bardhë si borë
Em                                 D
Bëm’ të ndjej gëzim e ngazëllim
C                      B7
Goja ime të shpallë lavdinë

Em                                  D
Kthem’ gëzimin e shpëtimit Zot
C                     B7
Ti me gjakun Tënd çliromë
Em                              D
Ndërsa rrugën Tënde më tregon
C                       B7
Unë në të mëkatarin çoj

Autor: Valentin Vezi

Këtu në k’të vend

G      Dsus      C2
Këtu në k’të vend
G             Dsus    Am7
Unë përulem nën kryqin Tënd
G   Dsus   C2
Ti jetën dhe
G    Dsus  Am7
Dhe më tregove dashurinë

REF

C2                     G     D
Dëshiroj të të dua Ty
Em                 C2
Me gjithë zemrën time
G    D  Em C2
Mësomë të të dua Ty Jezus
G   D
Dëshiroj të të dua Ty
Em                C2
Me gjithë zemrën time
G  Dsus
Mësomë të të dua Ty

Kështu Si Jam

Em                           Am         Em
Kështu si jam po vij unë sot
B                      Em
Më urdhëro ç’të bëj o Zot

Em                      Am           B
Se gjaku yt jep shpresë të plot
Am   Em       B        Em
O Zoti im po vij po vij (2X)

Em                               Am     Em
Kështu si gjendem unë tani
B               Em
Pres prej teje plot fuqi

Em                          Am     B
Të më shërosh çdo dobësi
Am   Em       B        Em
O Zoti im po vij po vij (2X)

Em                           Am        Em
Kështu si jam do më pranosh
B                     Em
Prej faji të më largosh

Em                     Am            B
Pres prej teje t’më shpëtosh
Am   Em       B        Em
O Zoti im po vij po vij (2X)