HEJ TI SOT KRISHTI JETON

E B A E
Hej ti sot Krishti jeton
B A E
Ai u ngjall dhe mbretëron
B A E
Prangat e vdekjes shpërtheu
B A E
“Krishti u ngjall” – botës i’a them

Advertisements