Hapi sytë e zemrës sime /Open the eyes of my heart Lord

E5
Hapmi ti Zot syte e zemres
B4/D#
Hapmi ti Zot syte e zemres
A2/C#      A2
Dua të t’shoh Ty
E          E4sus

Dua të t’shoh Ty  (2x)

REFRENI

B                        C#m
Të shoh Ty Zot, të ngritur lart
A2                                                 B4
Në shkëlqimin e lavdisë tënde
B                                                 C#m
Derdh forcën dhe dashurinë                                     F#m7 (11)                       B4

Kur ne këndojmë i shenjtë, i shenjtë, i shenjtë

E5
I shenjtë, i shenjtë, i shenjtë
B4/D#
I shenjtë, i shenjtë, i shenjtë
A2/C#
I shenjtë, i shenjtë, i shenjtë
E               E4sus
Dua të t’shoh Ty

Integrity, Paul Baloche

Advertisements

HALELUJA SEPSE ZOTI PERENDI

 

E                        A             E
Haleluja sepse Zoti Perendi
               B7               E
I gjithe pushtetshmi mbreteron              (2X)

 
REFRENI
 

             A                           E
Le te gezohemi me ngazellim
        F#m                           B7
E te lavderojme Perendine

Hajde Hajde

Em            G              Am      B7         Em            G                         B7
Na ka krijuar një Zot besnik, Ai mbretëron me madhështi
Em                      G       Am                  B7        
Prandaj ne themi eja le të festojmë, I madh është Zoti ynë

REFRENI

Em
Hajde, Hajde! Të lavd`rojmë Jezusin
D
Eja eja! Në prezencën e Tij
Em                                                       D
Do t’lartësojmë Ty sepse Ti je  Zoti mrekullueshmi
C    D                 C     D
Edhe Ti sundon Mbi të gji–thë, mbi të gji–thë
Em
Hajde hajde

 

Em                    G       Am             B7        
Në sofrën e Tij    Ai na ka thirrur
 Em            G                         B7
Ai të ka thirrur edhe ty
 Em                      G       Am                  B7        
Prandaj ne themi eja le të festojmë
Të gëzojmë në përjet`si!