HEJ TI SOT KRISHTI JETON

E B A E
Hej ti sot Krishti jeton
B A E
Ai u ngjall dhe mbretëron
B A E
Prangat e vdekjes shpërtheu
B A E
“Krishti u ngjall” – botës i’a them

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s