Hosana – Hillsongs,

Intro: C#m   E   F#m   G#m
           C#m  E    F#m   B
Strofa 1
.     E                                 C#m
Shoh mbretin e lavdise,  tek vjen mbi re me zjarr
.                      F#m              G#m
Gjithe bota dridhet,  bota dridhet
.  E                                       C#m
Shoh dashurine dhe hirin,  na pastron nga cdo mekat
.                     F#m                          B
Dhe ne kendojme,  dhe ne kendojme
E       A    B      C#m
Hosana,  hosana
A               C#m  B
Hosana ne lartesi
E        A    B      C#m
Hosana,  hosana
A                 B                   C#m
Hosana ne lartesi
Strofa 2
. E                                               C#m
Une shoh nje brez te zgjedhur, ngrihet te te sherbeje ty
.            F#m                   G#m
Me vetmohim,   me vetmohim
E                                    C#m
Nje rizgjim afrohet,  kur lutemi edhe kerkojme
.                         F#m                              B
Qendrojme ne gjunje,  qendrojme ne gjunje
Instrumentale: C#m   E    F#m   G#m
                          C#m   E    F#m   B
Urra:
A                                          B
Zemren sherome dhe pastrome
E                                C#m
Hapi syte e mi qe te shoh lavdine
A                              B                 C#m
Me trego per dashurine qe ke ti
A                           B
Zot me thyej para teje
E                                               C#m
Gjithcka qe une jam, eshte prej teje Zot
A                                    B        C#m
Rrugen do te ndjek per ne perjetesi