Hiri yt

C                                Am

Hiri yt duron pa fund o Zot

F                                     G

Meresia jote shterim nuk njeh

C                                    Am

Shpirti yt jo kurre nuk ndryshon

F

Hiri yt eshte I njejte

G

Dje sot dhe perjete

Ref

G                             C

Se ti je perjete I meshirshem

Am

Perjete je besnik

F                              G

Perjete Perendi plot me dashuri

C

Perjete I persosur

Am

I shenjte ne lavdi

F                           G         C

O Zot I perjetshem perjete je ti

Autor: Dition Dibra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s