EJA LE TË FESTOJMË

G                               Em                        Am        

Eja le të festojmë  dhuratën e tij të festojmë

C                        Am7      C                 D

Birin e tij që na deshi  dhe na dha jetë

 

 

 G                               Em                        Am        

Lavdi për ty o mbret  ti na jep gëzim që kush s’na jep

C                              Am7      C                             G

Ofrimin tone ty të japim dhe kjo është festa jonë

 

 

G         C                   Am7              C                      Em

Eja le të festojmë, të festojmë  festojmë e t’i këndojmë

C                        D                               G

Festojmë e t’i këndojmë  mbretit tone (2x)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s