Emri Jezus

 

             C                                  Am
Emri Jezus eshte permbi çdo gje
F                     G
Permbi çdo pushtet fuqi
C
Dhe  principate (2X)

 
F                       G          Em                     Am
Sepse s’ka asnje emer permbi qiej dhe toke
F                      G           Em               Am
Sepse s’ka asnje emer qe ti te sherohesh
F                      G           Em               Am
sepse s’ka asnje emer qe ti te shpetohesh
F                    Bm7(5b)       G
Sepse s’ka asnje tjeter si ty

 
C                                     F         G
Ne do te mgreme duart te t’lartesojme
C                                   F          G
Me gjithe zemer do te kendojme
C                     F                               G
Do te japim lavdi ne perjetesi
C                                 F        G
Me kengen time do zgjoj agimin
C                           F      G
Do t’thur lavde shume te lartit
C                       F                  G
Se ti je shkembi i shpetimit tim

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s