Te Falenderoj

G                                       Em
Më ke marr’ në krahët e tu
D                                  C
Dhe më dhe Ti shpëtimin
Em                          C                               D
Dashurinë tënde derdhe në zemrën time

 

Nuk di si t’falenderoj
Për cfarë Ti po bën për mua
Tani un’ mund të të jap këngën time.

 

Rref

                     G           D     Am        Em
Dhe une të falenderoj, falenderoj,
G             D     C
Falenderoj o Zot (Jezus)

Dhe në kryq dhe jetën tënde
Dorëzove gjithcka atje
Dhe me vdekjen tënde jete Ti na dhe
Përmes gjakut tënd kam hyrë
Para fronit qiellor
I sigurt dal para teje dhe t’adhuroj

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s