Tek unë mbretëro (Lord reing in me)

 

C             G    Gsus    F             G          C         
          Përmbi tokën mbarë Ti mbretëron
             G   Gsus   F                  G         Am
          Mbi rrëket në mal muzgun që mbulon
           G  Gsus  F             G        Dm7
          Gjëja që kërkoj dhe çfarë dua
                    F                          G    F/G       C
          Është në mua prapë të mbretërosh
 

 

                      G    C/E  F       G   Gsus     C
             Tek unë mbretëro     Ti me fuqi
                G          C/E   F                       G        Am7
          Në më t’errëtën orën mbi çdo ëndërrim
              G          F         G           F      Dm7
          Gjithshka që jam të ka Ty Zot
                F                 G   F/G      C
          Në mua prapë Ti mbretëro
                                                                             Csus   G      F2maj7            Csus

                                                                | / / / / | / / / / | / / / / |

 

C              G          Gsus4    F              G             C
          Përmbi çdo mendim    dhe përmbi çdo fjalë
               G     Gsus4    F       G         Am7
          Të jem pasqyrim i Zotit tim të gjallë
                 G    Gsus4  F                G   Gsus4    Dm7
          Unë s’të krahasoj         me asgjë mbi     tokë
                F                G    F/G      C
          Në mua prapë Ti mbretëro
 

 

 

 

Vineyard, Brenton Brown

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s