Ti je Zot i këtij Qyteti / God of this City

Bb
Ti je Zot i k’tij qyteti
F/A

Ti je Mbret mbi k’të popull
Gm7          D#

Perëndi i këtij kombi…Ti je
                              Bb

Ti je dritë në errësirë
                                F/A
Ti je shpresë për t’pashpresët
Gm7          D#

Paqja e t’shqet’suarve…Ti je

 

Gm7     F/A   D#
S’ka asnjë si Ti Zot
Gm7     F/A    D#         F
S’ka asnjë si Ti Zot

 

Ref:  D#

Se gjëra më të m’dha po vijnë
F                                                           Bb  F/A  D#
Dhe vepra më të m’dha do t’shikojë ky qytet
   D#
Gjëra më të m’dha po vijnë

         F                                                     Bb
Dhe vepra më të m’dha do t’shikojmë këtu

 

Autore: Boyd, Aaron
McCann, Andrew
Jordan, Ian
Comfort, Peter
Kernoghan, Peter
Bleakley, Richard


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s