Ne Vijme Ne Pranin Tende / Father of Creation

E

Ne vijmë në praninë tënde
           F#m                    B
Një këngë Ty të këndojmë
          F#m                    B
Një këngë lavdrimi, nderi
                A            E/G# F#m  E   A
Për gjithçka ke bërë për ne
 
         E
Një jetë plot vlerë na dhe
        F#m            B
Në dashuri me Ty
     F#m              B
Tani dua të kthej Ty
                       A        E/G# F# E   B/D#
Gjithë lavdërimet përsëri
 

           C#m                              G#m
Ti je Ati i krijimit qengji i gjallë i Perëndisë
       A                                    E
Je Ai që atë ditë varrin tënd të zbrazur le
 B/D#    C#m                              G#m
Dhe ti bijtë e tu çliron me liri dhe dashuri
                        A                              B
Unë mund te ec me Ty për çdo natë e për cdo ditë

 

 

Autor: Robert Eastwood

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s