Cdo gje dhe asgje me pak — Everything and Nothing less

Intro  F#m   A    E   Bm7
F#m                A2         E            Bm7
Ne gjunje qendroj,  ofrim sjell
F#m           A2                  E            Bm7
Dhe duart zgjas, Zot te sjell ty, gjithcka

Bm7                                 D
Cdo gje dhe asgje me pak
.          F#m             E
Me te miren,  gjithcka
.                                      D
Ti meriton cdo fryme qe marr
.      F#m               E
K’te Jete , k’te kenge

 A              F#m         E
Dorezoj, Dorezoj gjithcka 2x

F#m               A2              E            Bm7

Zot, merr kontroll,   te besoj Ty
F#m         A2                  E
Cdo gje e le, te t’jap ty

.                                 D
Cdo gje dhe asgje me pak
.         F#m           E
Me te miren,  gjithcka
.                                     D
Ti meriton cdo fryme qe marr
.    F#m             E
K’te Jete , kte kenge

Rref
  A              F#m           E
Dorezoj, dorezoj gjithcka (4x)

Urra    

D                                        E                          
Cdo gje dhe asgje me pak, ta jap ty,
F#m                                   A
Cdo gje dhe asgje me pak, perjete,
D
Cdo gje dhe asgje me pak
E             F#m               A              E
Jeten ta jap,     E jotja eshte

UNË MUND TË BËJ GJITHÇKA


C2         m7                  C2 
O Zoti im o shpëtimtar
                      Am7                              F2
Shkëmbi i shpëtimit vendi im i fshehtë
                 E      Am  G
Nuk ka si emir Jezus
F2                     G
Që mund të më shpëtojë

 

C2               Am7                     C2 
Unë jam vendosur mbi k’të shkëmb
                        Am7                            F2
Dhe kurrë nuk do lëvizem
                   G       Am  G    F2
Shpresën e kam vetëm në ty
         G            A  A/C#
O Zot je shpëtimtar

 

 

D2            Bm7                      D2
Lavdërimi yt do të jetë gjithmonë
                 Bm7               G
Dhe fjalën tënde fort e mbaj
                    A            D/A     A      G
Me këngë të re unë do t’lavdëroj
                 A         D/A  A
Me zemër do t’bekoj

 

D2              Bm7           D2
Më mbushe jetën me gëzim
                 Bm7                G
Dhe veç në ty gjej kënaqësi
 
                    A            D/A    A            G
Me këngë të re un do të lavdëroj
                 A            D/A   A
Me zemer do të bekoj

 

URA

               Bm7    A       G
Kur jam i dobët më forcon
D/F#            G      Bm7     A
Dhe në mungesë ti jep bollëk
               Bm7   A           G
Për hir të emrit tënd të shenjtë

 

REF

      A

Unë mund të bëj gjithçka
Me krishtin që më forcon
 

 

Autore: Darlene Zschech

 

 

 

 

 

 

 

GJITHÇKA PER TY

INTRO   G    A/C#    D     G/B     A/C#      D

 

G                   A/C#                 D
PËR DASHURINË QË ZOTI KISH
G                  A/C#             Bm
DHA BIRIN E TIJ JEZUS KRISHT
G                   A/C#       Bm    G       A/C#                 D
PËR DASHURINË AI VDIQ,  PËR DASHURI U NGJALL
                           A/C#                              Bm
OH SA HERË O ZOT UNË TË KAM LËNDUAR
                                 G                                     D
POR PRAPË TI MË FAL, KUR UNË TA KËRKOJ
A/C#                                Bm              
DHE SA HERË O ZOT UNË TY TË KAM THËNË
G
MË MERR TI PRANË

REFRENI

A                                      E/G#         F#m
GJITHÇKA KAM NEVOJË JE TI
                                        D
JE FILLIMI DHE MBARIMI

 

G                       A/C#                               D
PER DASHURINE UNE DO T`KENDOJ
G                         A/C#                     Bm
BASHKE ME ENGJEJT QE LAVDROJNE
G                        A/C#              A/C#   
PERHERE O ZOT TI JE I SHENJTE
G            A/C#                  Bm
TI JE MBRETI IM PERJETE

 

D                           E/G#       A

PËR DASHURINË AI U LUT
 D              E/G#                      A
AT U BËFTË VULLNETI YT
D              E/G#                               A
SE ATA S’DINË CFARË BËJNË
D                E/G#                        F#m9
KRYQI IM T’I AFROJË  NË TY,   NË TY,
              E
NË TY, NË TY.
Autore: Mia Fieldes CLLI- 4455220