Lavdia (Angels we have heard on high)


Em9        D/F#                   G
Engjëjt i dëgjuam nga lart
Em9   D/F#  G
Mbi lugina po këndojnë
Em9        D/F#    G
Në përgjigje malet
Em9    D/F#  G                           C2
Me gëzim po ushtojnë

D      Am7    D     Am7
La———–vdi Atij (2X)
Gmaj9/B              A7sus    Em9 D/F#
Zo–tit tonë që është në qiell

Em9           D/F#       G
O barinj ç’është ky gëzim
Em9         D/F#   G
Pse këndoni pa pushim
Em9             D/F#       G
Pra çfarë lajmesh keni marrë
Em9        D/F#            G
Që në këngë ju frymëzojnë

Em9      D/F#    G
Eja n’Betlehem shiko
Em9        D/F#       G
Atë që engjëjt i këndojnë
Em9     D/F#  G
Admirojeni në gjunjë
Em9              D/F#    G
Krishtin e porsalindurin

C’femije eshte ky

Am          C
C’fëmije është ky
G        Em    Am     F        E
Që në qetësi po fle në krahet e Marise
Am  C             G      Em
Të cilit engjëjët e adhurojne
Am         Em          Am
Kur në fusha barinjte po rrijne

C                G        Em
Ja ky është Krishti mbret
Am      F
Barinjte e ruajne
E
Engëjt këndojne
C                      G         Em
Shpejt shpejt ta lavderojme
Am       E        Am
Foshnjen Birin e Zotit

Am    C G              Em
Sillni ar temjan dhe mirre
Am       F          E
Cdo mbret perkulet para tij
Am          C            G          Em
Ky mbret mbi mbret po sjell shpetim
Am     Em     Am
Cdo zemer të plagosur

C                      G            Em
Mbret mbret një këngë për të
Am       F        E
Virgjeresha me ninullen e saj
C      G          Em
Si si Krishti u lind
Am     Em     Am
Foshnja Biri i Zotit