LUMI LE TË RRJEDHË

E

Dhe i varf’ri thotë: “kam gjithçka në të
                                                          A
Dhe i humburi: “unë u gjeta prapë
                            E
Dhe lumi le të rrjedhë.

 

Dhe i verbri thotë: “unë shoh prapë në të
                                                           A
Dhe i vdekuri: “un’kam lindur prapë
                            E              A
Dhe lumi le të rrjedhë    
                            B
Dhe lumi le të rrjedhë    

 

E                  A
Lumi le të rrjedhë  
C#m             B
Lumi le të rrjedhë    
E                   A
Eja frymë e shenjtë
C#m      B
Fry mbi ne
E
Lumi le të rrjedhë   (2x)

Autor: Darrell Evans, CCLI # 1686824

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s