Jezus Je Zot

Em            Am                        Em
Jezus je Zot dhe ne të nderojmë Ty
Em            Am                                         Em
Jezus je Zot e ngrejmë lart emrin tënd (2X)

D                          G
Bëj që jeta jonë edhe fjalët
Am                   B
Të jenë ashtu siç do Ti

Em                Am
Ka përfunduar ai ka fituar
D
Djalli është imposhtur
G                           B
Jezusi e mundi vdekjen
Em            Am
Ai Zot o Haleluja
B                                       Em
Mbret mbi mbret në përjetësi

Em                        Am                   D                        G
Jezus je Zot, Jezus je Zot, Jezus je Zot, Jezus je Zot,
  Em                       Am               B               Em
Jezus je Zot, Jezus je Zot në përjetësi     (2X)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s