JE TI ZOT / (It is You)

Am            F              G                                Am
Ndërsa duart i ngrejmë a do t’vish këtu?
F                       G                          Am
Ndërsa thërrasim tek Ti a do t’vish këtu?
F                     G                          Am
Kemi ardh në k’të vend Ty të adhurojmë
F                    G
Zoti i mëshirshëm plot hir

 C                     F                       C                              F

Je Ti Zot, që admirojmë…Je Ti Zot, lavd’rimet t’takojnë

C                       F                   C                   F
Vetëm Ty, qielli të shpall…Je Ti Zot… Je Ti Zot

 

Ref:
G                                                  F              C
I shenjtë, i shenjtë është Zoti i fuqishëm
G                                                 F           C
I shenjtë, i shenjtë është Emri i Tij    (x2)
C                     F                         C                 F
Je Ti Zot , që admirojmë… Je Ti Zot, Je Ti Zot

G                                                  F                 C
Ndërsa ngrejmë duart lart…ndërsa thërrasim tek Ti
G                                           F                      C
A do t’vish në k’të vend me mëshirë dhe me hir     

C                     F                        C                  F
Je Ti Zot, që admirojmë… Je Ti Zot, Je Ti Zot

 
Peter Furler © 2002 Ariose music/ASCAP/EMI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s