Jemi te lire – We are the free, Matt Redman

Intro :C, Em, Am7,  F   G(4x)   

C                     
Jemi te falur ,
.               G
Kendojme kengen e shpengimit
.         Am7
Ka nje zjarr qe Brenda djeg,
.      F
Nje zjarr qe mbrenda djeg

C
Asgje sna ndalon ne,
.            G/B
Do t’vrapojme  ne neper nate
.           Am7
Me nje zjarr qe brenda djeg,
.      F
Nje zjarr qe brenda djeg

Ref

C                      G/B
Ne jemi te lire, gjenerata e lirise
Am7                   F
Kendojme per meshiren
C                G/B
Ti  je ai qe na ben te shkojme
Am7                 F
Lavdia eshte jotja
C                                               G/B

Ka nje zjarr ne zemrat tona qe djeg per ty

Am7                   F
Dhe kurre s’do te venitet
C                              F                        
Ne jemi te lire….. lavdia eshte jotja

C,  Em,  Am7,   F  G    (2x)
Oooooooooooo

 C                  
Ne jemi motivi,
.          G/B
Jetojme jeten ne ty
.       Am7
Dhe pasioni nuk do te vdese
.          F
Jo pasioni nuk do te vdese

C                                 
Asgje s’na ndalon ne,
.            G/B
Do t’vrapojme ne neper nate
.       Am7
Dhe pasioni nuk do te vdese
.      F
Jo , pasioni nuk do te vdese

Urra

.      Am7
Nga varri ne jete erdhe perseri
.       F
Nga varri ne jete erdhe perseri
.      C            G              C             G    
Ne do te ngrihemi,    ne do te ngrihemi,
Am7
Ne boten,  qe ti e do aq shume
F
Ne boten tende ne do te shkojme
 .     C                G            C                G        C           F
Ne do te   ngrihemi,    ne do te ngrihemi, ne do te   ngrihemi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s