SHPETIMIN UNE KAM / Salvation is here

 

G   Em          D              C
Zot ti je permbi gjithe k`te bote
G       Em        D            C
Permbi shpresen  qe  une       kam
G         Em               D     C
Nuk kam frike se cfare bota sjell tek une
                           C    G  C      Em   D           G  C Em      D
Un do te jem me ty

 

G      Em             D         C
Na     degjo ndersa  ne      kendojme
G        Em         D            C
Me      gezim kete kenge per ty
G     Em         D                C
Le te njohe bota emrin tend te shenjte
                  C   
Qe te jete me ty

 

REFREN

        G    C
Un e di qe ti zot t`shpeton
       D    Em            
Dhe fjala jote vepron
       G     C                      Am
Un e di qe ti zot ke bere nje rruge
C                   G(para ures luhet Am  –   Em G C Am
Shpetimin une kam

 

URA

Am                 Em     G                     C                          Am 
Shpetimin un kam,     shpetimin un kam, dhe jeton tek une
                       Em     A                  C                        Am        
Shpetimin un kam      ai  vdiq dhe  un do te     jem i lire
            Em    A                      C                         AM
Shpetimin un kam,     shpetimin un kam,dhe jeton tek une
                      Em      A              C                             Am
Shpetimin un kam,        se ti je i gjalle dhe jeton tek une
                      G      C                      D                          Em
Shpetimin un kam,    shpetimin un kam,dhe jeton tek une
            G      C                 C                             Em
Shpetimin un kam,        se ti je i gjalle dhe jeton tek une

 

Autor: Joel Houston

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GJITHÇKA PER TY

INTRO   G    A/C#    D     G/B     A/C#      D

 

G                   A/C#                 D
PËR DASHURINË QË ZOTI KISH
G                  A/C#             Bm
DHA BIRIN E TIJ JEZUS KRISHT
G                   A/C#       Bm    G       A/C#                 D
PËR DASHURINË AI VDIQ,  PËR DASHURI U NGJALL
                           A/C#                              Bm
OH SA HERË O ZOT UNË TË KAM LËNDUAR
                                 G                                     D
POR PRAPË TI MË FAL, KUR UNË TA KËRKOJ
A/C#                                Bm              
DHE SA HERË O ZOT UNË TY TË KAM THËNË
G
MË MERR TI PRANË

REFRENI

A                                      E/G#         F#m
GJITHÇKA KAM NEVOJË JE TI
                                        D
JE FILLIMI DHE MBARIMI

 

G                       A/C#                               D
PER DASHURINE UNE DO T`KENDOJ
G                         A/C#                     Bm
BASHKE ME ENGJEJT QE LAVDROJNE
G                        A/C#              A/C#   
PERHERE O ZOT TI JE I SHENJTE
G            A/C#                  Bm
TI JE MBRETI IM PERJETE

 

D                           E/G#       A

PËR DASHURINË AI U LUT
 D              E/G#                      A
AT U BËFTË VULLNETI YT
D              E/G#                               A
SE ATA S’DINË CFARË BËJNË
D                E/G#                        F#m9
KRYQI IM T’I AFROJË  NË TY,   NË TY,
              E
NË TY, NË TY.
Autore: Mia Fieldes CLLI- 4455220