Duart I Shtrij / I lift my Hands

     E                                        F#m
Duart i shtrij, drejt mbretit tonë
    E/G#                 A
E adhuroj, për Ty këndoj
         E                                  F#m        B            E
Je Mbret mbi Mbret që zemrën ma pastron

 

 
Ref

                       B                                            A      E
Tjetër Zoti si shërbej, asnjë thesari tjetër
                        B
Je dëshirë e zemrës sonë
                                    A           E
Hapësirë e shpirtit të pamasë
                E          A             F#m            B                   E    A E
Dhe nën emrin Tënd të shenjtë o Zot sakrifikoj

 

Author: Andre Pelser, CCLI 3330384

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s