SHPETIMIN UNE KAM / Salvation is here

 

G   Em          D              C
Zot ti je permbi gjithe k`te bote
G       Em        D            C
Permbi shpresen  qe  une       kam
G         Em               D     C
Nuk kam frike se cfare bota sjell tek une
                           C    G  C      Em   D           G  C Em      D
Un do te jem me ty

 

G      Em             D         C
Na     degjo ndersa  ne      kendojme
G        Em         D            C
Me      gezim kete kenge per ty
G     Em         D                C
Le te njohe bota emrin tend te shenjte
                  C   
Qe te jete me ty

 

REFREN

        G    C
Un e di qe ti zot t`shpeton
       D    Em            
Dhe fjala jote vepron
       G     C                      Am
Un e di qe ti zot ke bere nje rruge
C                   G(para ures luhet Am  –   Em G C Am
Shpetimin une kam

 

URA

Am                 Em     G                     C                          Am 
Shpetimin un kam,     shpetimin un kam, dhe jeton tek une
                       Em     A                  C                        Am        
Shpetimin un kam      ai  vdiq dhe  un do te     jem i lire
            Em    A                      C                         AM
Shpetimin un kam,     shpetimin un kam,dhe jeton tek une
                      Em      A              C                             Am
Shpetimin un kam,        se ti je i gjalle dhe jeton tek une
                      G      C                      D                          Em
Shpetimin un kam,    shpetimin un kam,dhe jeton tek une
            G      C                 C                             Em
Shpetimin un kam,        se ti je i gjalle dhe jeton tek une

 

Autor: Joel Houston