Ai Qe Shpeton/Mighty To Save

Intro:  C  G  Em  D

C                                G
Kemi nevojë për hirin
Em
Dashurinë që kurrë s’zhgënjen
D                            C
Mëshira të bjerë tek unë

G
Kemi nevojë për falje
Em
Mir’sinë e Shpëtimtarit
D
Shpresa për kombet
C  D     C   D

C                              G
Pranomë kështu siç jam unë
Em
Me frikën dhe dështimet
D                            C
Jetën më mbush sërish
G
Jetën jap  që të ndjek Ty
Em
Dhe çdo gjë që besoj
D
Tani dorëzohem
 
Ref:

G
Jezus
D
Ti që lëviz malet
C               G
Ti je Ai që shpëton
Em                D
Je Ai që shpëton

G
Përjetë është
D
Zoti i shpëtimit
C              G
U ngrit, mbi vdekjen fitoi
Em           D
Ai mbi vdekjen fitoi

Instrumentat:  C  G  Em  D

Ura:

C                          G                   D
Shkëlqe dhe bota le ta shoh
Em               C                      G
Këndojmë për lavdinë e mbretit tonë
D                Em
Të gjallë………Jezus
Autor: Reuben Morgan, Ben Fielding
http://www.youtube.com/watch?v=3Lab0SHGXkA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s