Albumi: “LËVDIMI TË KUMBOJË”

Albumi më i ri për fëmijë, adoleshentë dhe jo vetëm. Dhjetë këngë plot energji dhe adhurim nga Hillsong Kids, Elevation Kids, Austine Stone Kids etj. Do të vijnë në formatin CD dhe USB (video Lyrics) ku mund ti shfaqni në shërbesat tuaja përmes projektorit.

Albumin do ta gjeni tek libraria e VUSH

Për më shumë detaje kontakto
Aurel Duro
Cel: 0694028526

Ju mirëpresim
YWAM Kids Ministry.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s