Beko o shpirti im

Em
Beko, o shpirti im, ti Perëndinë
.                                             B
Dhe  jo ti mos harro veprat e Tij

Ai është i vetmi që shëron
.                                    Em
Dhe nga vdekja të shpëton

 

Em
Ai na i fal të gjitha paudhësitë
.                                           B
Rrugët e Tij të çojnë vetëm në dritë
B
Ai është i vetmi Perëndi
.                             Em
Që për ne dha Birin e Tij

 

.                        B
I mbushur plot me gëzim
.               Em
Zotin beko, shpirti im
.                  B                             Em
Dhe lavdëroje Atë ti përgjithmonë
.            Am                 D
Në të mirë e në rrezik
.       G          Em
Jo ti mos ki frikë
.            B                            Em
Zoti ynë është një Zot besnik  (2X)

Teksti & Muzika: Bledar Kurti
Orkestrimi : Besnik Gace
Kendon: Aurel Duro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s