Beteja Atij I Takon / The battle belongs to the Lord

Em                             D          Em
Me armët qiellore ne luftën fillojmë
C          D           Em
Beteja i takon Zotit tone
Em                                  D                    Em
Dhe armët e djallit ndaj nesh nuk qëndrojnë
C          D              Em
Beteja i takon Zotit tonë
C    D         G  D  Em D    G
Këndojmë lavdi edhe nder
C           D           Em
Pushtet dhe fuqi Zotit tonë (2x)

Em                                    D        Em
Kur pushteti i errësirës si lumi të vijë
C          D           Em
Beteja i takon Zotit tonë
Em                            D                   Em
Skeptrin ka ngritur, fuqi e gjakut të Tij
C          D           Em
Beteja i takon Zotit tonë
Em                                  D              Em
Kur armiku t’sulmon ti vëlla mos ki frikë
C               D           Em
Beteja i takon Zotit tonë
Em                            D              Em
Kurajo vëlla se shpëtimi është pranë
C          D            Em
Beteja i takon Zotit tone

Autor: Jamie Owens-Collins

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s