Qiellin hape ti / Open up the sky

A                C#m/E
ATI YNE I DASHUR ZBRIT DHE NA TAKO SOT
D                    A
PREKJEN TENDE PRESIM NE
A               C#m/E
QIELLIN HAPE TI DERDHE POSHTE PRANINE
D                  A
I PERGJIGJEMI DASHURISE

D2                 E
NE NUK KENAQEMI ME ASNJE GJE TJETER
D2                  E
NUK GJEJME KENAQESI ASPAK

REFRENI

D                  A
QIELLIN HAPE TI ZBRIT POSHTE SI SHI
E          D2   A
S’DUAM BEKIMET, ME SHUME SE TY
D                  A
QIELLIN HAPE TI ZBRIT POSHTE SI ZJARR
E     D2    A  E  D  A
S’DUAM GJE TJETER, VETEM TY

A                   C#m/E
JEZUSI YNE I DASHUR THJESHT DUAM TE TE SHOHIM
D                   A
NE LAVDINE E DRITES TENDE
A                    C#m/E
GJERAT SKANE RENDESI  ZHDUKEN DHE SHKATEROHEN
D                        A
KUR DASHURI  E SHENJTE NA PREK

D2                 E
NE NUK KENAQEMI ME ASNJE GJE TJETER
D2                  E
NUK GJEJME KENAQESI ASPAK
A  C#m/E  D2  A

Urra:
A                         C#m/E                  D
EJA TEK FRONI  TE SHKOJME, TEK VENDI QE NA TAKON
A
NE KRAHET E ZOTIT TONE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s