C’femije eshte ky

Am          C
C’fëmije është ky
G        Em    Am     F        E
Që në qetësi po fle në krahet e Marise
Am  C             G      Em
Të cilit engjëjët e adhurojne
Am         Em          Am
Kur në fusha barinjte po rrijne

C                G        Em
Ja ky është Krishti mbret
Am      F
Barinjte e ruajne
E
Engëjt këndojne
C                      G         Em
Shpejt shpejt ta lavderojme
Am       E        Am
Foshnjen Birin e Zotit

Am    C G              Em
Sillni ar temjan dhe mirre
Am       F          E
Cdo mbret perkulet para tij
Am          C            G          Em
Ky mbret mbi mbret po sjell shpetim
Am     Em     Am
Cdo zemer të plagosur

C                      G            Em
Mbret mbret një këngë për të
Am       F        E
Virgjeresha me ninullen e saj
C      G          Em
Si si Krishti u lind
Am     Em     Am
Foshnja Biri i Zotit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s