Cfare Zoti per mua ka bere

    C                  F      C
T’thote i dobti jam i forte
   C            F                 Am
T’thote i varferi i pasur jam
   C           F                      C
T’thote i verberi mund te shoh
              Am         G        C
Se çfare zoti per mua ka bere

 
Refreni
 
      G           Am
Hosana, Hosana,
            F              G       C
Qengji qe fli per ne u be
      G          Am
Hosana, Hosana,
        F         G       C
Ai vdiq dhe u ringjall

 
 
         C                               F        C
Nga ujera t’thella, do t’ngrihem lart
F             Am
Ne krahet e Perendise At
C     F            C
Kenge gezimi do te kendoj
              Am    G       C
Jezus Krishti me çliroi

Reuben Morgan,  CCLI # 258803

http://www.youtube.com/watch?v=i4H6Uv7BI7I

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s