Ai me solli ne sofren e Tij


E
Ai me solli ne sofren e tij
 
Ai me solli ne sofren e tij
             A                        E
Me mbuloi ai me dashuri
 
E
Ai eshte imi dhe une jam i tij
 
Ai eshte imi dhe une jam i tij
             A                        E       B
Me mbuloi ai me dashuri
 

 
                      E
 Ne ndjejme dashuri
     A                  B
O Zot ne kete vend
                       E                   A      B     
Ne ndjejme miresine dhe hirin tend
      E                      A             B
Ne sofren tende o Zot sa gezim
             E
Ti çdo gje ben mire
                              A
Tek ne derdh meshire
 

 E
Me mbuloi mua
 
Te mbuloi ty
                              A      B
Na mbuloi ne me dashuri