VETËM TI JEZUS (A/j)

A                                       F#m7
Unë e vë jetën time tek ti
                                               E
Veç për ty unë kam nevojë
                                                          D
Vij tek ti dhe ti je gjithmonë aty
A                                               F#m7
Në vështirësi veç ty të kërkoj
                                            E
Të vë të parin në çdo gjë
 
Përulem në gjithçka
              D
Veç tek ti 

 

REF

 

A           E         F#m7
     Vetem       Jezus
                            D
Je i vetmi per te cilin jetoj

 

A           E       F#m7
     Vetem       Jezus
                        G             F#m7   D    F#m7    D
Je i vetmi per te cilin jetoj

 

A                                           F#m7
Ti je gjithnjë, gjithnjë pranë
                                               E
Në çdo kohë e në çdo vend
                                                        D
Hiri yt banon kaq thellë tek unë

 

A                                             F#m7
Asnjë herë ti nuk ndryshon
 
                                          E
Je i njëti  përgjithmonë
                                                   D
Dashuria jote kurrë s’mbaron

 

A            E            F#m7
     Vetem       Jezus
                             D
Je i vetmi per te cilin jetoj     4x

 

URA:

A
Ti je e vërteta
 
Rruga dhe jeta
     #m7           E         D       F#m       
Ne ecim ne besimin në ty Zot
    E                         D
Jetojmë vetëm për ty    4x

 

Autore: Joel Houston, Jonathon Douglass