DERI NE FUND TE BOTES/ To The Ends Of The World

Intro:    Em  C  G  D  4x
Em      C  G     D               Em    C
Dashuria jote Zot me rrethon
G            D
Me pushton
Em          C                       G
Frike me une nuk kam
D              Em C
Paqen veç tek Ti gjej

D
Gjithshka do te jap
Em
Veç te tregoj per ty
C
Se per k’te ti me thirre
G
Per k’te ti me thirre

D
Thelle ne zemer une
Em
Besoj premtimin
C                                D
S’do t’a fsheh s’do t’a fsheh
C                                D
S’do t’a fsheh s’do t’a fsheh

G
Jezus une besoj ne ty
D
Dhe une do te shkoj
Am7
Deri ne fund te botes
C
Deri ne fund te botes
G
Se ti je biri i perendise
F
Dhe bota do te shohe
Am7             D
Se ti je zot ti je zot

Authors Joel Houston, Marty Sampson CCLI # 3744578

http://www.youtube.com/watch?v=i-9DtPiPVG4