Ai eshte i veshur

Am                              G
Ai është i veshur me dritë e madhështi
F                                       E
Është i mbuluar me shkëlqim edhe lavdi
Am                            G
Pushteti dhe shenjtëria para Tij
F                                   E
Forca, bekimi në shenjtoren e Tij, në shenjtoren e Tij
 
  
                      Am           G   C
Unë do të t’lëvdoj Perëndia im
                             Am        G   C
Emrin Tënd ngrej lart o Mbreti im
              F
Sytë e njerëzve do t’shikojnë
                C
Veshët e tyre do t’dëgjojnë
               Em
Gjuhët e tyre do t’rrëfejne
          F E                  Am
Se je Zot dhe mbretëron

 

Ura

I madh eshte Zoti yne

Fuqi e tij eshte e pa mase

Kendojini Zotit me falenderim

Ai eshte i denje per lavderim

 

Kendon: Dana Molla dhe Dition Dibra

Nen Ujra / Beneath the waters

Intro C Am                                                                

C                                                                           Am
Kjo eshte zbulesa ime, Jezu Krishti pesoi ne Kryq
C                                                                      Am
Shpetimi prej pendeses, ne Kryq ku Ai vdiq
C                                                                         Am
Degjo si jam çliruar, me eshte falur cdo mekat
C                                                                         Am
Ndaj nen Ujera une sot zhytem, Ku Krishti u varros

 

Ref        F                    C

Do ringrihem, do ringrihem
        G                Am
Si Krishti u Ringjall
         F         C      G
Tek Ai, tek Ai, Jetoj

C                                                                         Am
Jam krijese e re sot, Pagezuar ne gjak dhe zjarr
C                                                                         Am
Pa friken e denimit, Prej besimit shfajesuar jam
 
 
Ref        F                  C
Do ringrihem do ringrihem
        G                Am
Si Krishti u ringjall
         F         C     G
Tek Ai, tek Ai, Jetoj

F                                C
Jetoj se je ringjallur   une shpall se Ti mbreteron
G                                      Am
Me jete rrefej sundimin    dhe Emrin Tend levdoj
F                                C
E perjetshme Fjala Jote    Mbreteria nuk njeh fund
G                                          Am
Kurre lavdet nuk pushojne      Perjete e ne amshim

 

F                                          C
Nuk ka pushtet ndaj Teje    nuk bjen mallkim mbi Fron
G                                           Am

Nuk vjedh askush Lavdine         se veç Ty te perket
F                                                C
Ngrihem Kendoj Lavderimet,   ngrihem une te Deshmoj
G
Ne mekat i vdekur isha  ( dhe )

Para Teje sot

D              Gm
Para Teje sot
C                                  D
Në bukurinë e pranisë tënde
D                Gm
Kur jam në gjunjë
C                                D
Më rrethon me dritën tënde
Bb         C          Dsus D

 

Adhuroj, të adhuroj
D              Gm

 

Para Teje sot
C                                  D
Kur krah’t e tua më rrethojnë
D                Gm

I shtangur jam
C                                D
Nga madhëstia e lavdisë tënde

Bb         C          Dsus D
Adhuroj, të adhuroj

 

G                              C            G          D
Thirrjes tënde ia dorëzoj unë zemrën Zot
G                             C       G      D
Prekur nga pasioni dhe vullneti yt

 

Randy Butler © 1985 Mercy Vineyard

NË TY ZOT KAM JETËN / My life is in you Lord

G

Në ty zot kam jetën
       Em
Në ty zot kam forcën
       C
Në ty zot kam shpresën
                      G         D
               Në Ty, Në Ty                 (2X)

 

REFRENI

         C                  D           G
Unë t’lavdëroj me gjithë jetën time
        C                        D
Unë  t’lavdëroj me gjithë
               G
 Forcën time
       D              G            Em 
Me gjithë jetën time, me gjthë
   E       Am
 Forcën time
F                                          D
Gjithmonë shpresoj vetëm në ty

 

Autor: Daniel Gardner

 

PRANE VETES ME AFRO

A                                     D
PRANE VETES ME AFRO
E                                      A
LARG MOS M’LER TE SHKOJ
E                                       D
GJITHCKA PER TY DO TA BRAKTIS
 D                                      F#m
QE VETEM TI TE ME JESH MIK

A                          D
DESHIRA IME JE
E                            A
NUK KA ASNJE SI TI
 E                                      D
ASKUSH JO VENDIN TEND S’E ZE
D                                      F#m
T’ME JAPE TE NGROHTIN PERQAFIM
A                               D     E                          A    E
RRUGEN ME TREGO , QE TEK TI TE VIJ

REF
A     E              D
TI JE GJITHCKA
A           E                   D             E
GJITHCKA QE KAM NEVOJE
A       E         D
TI JE GJITHCKA
D                      E          A    (F#m)
PRANE TEJE ME AFRO

Autor: Kelly Carpenter