Ky eshte ajri qe marr

G                 C
Ky eshte ajri qe marr
G                  C
Ky eshte ajri qe marr
G       D      Em  D     C      Em   D
Prezenca jote      ne mua jeton

G                      C
Ky eshte ushqimi im
G                      C
Ky eshte ushqimi im
G           D     Em  D   C  Em    D
Vete fjala jote         folur tek une

 Rref
G  D Em     D              C  Em  D
Dhe ja………..m I humbur pa ty
G  D Em     D              C  Em  D
Dhe ja……….m Deshp`ruar per ty

Me gezim mbush shtepite tona/Hear our praises

G             C                                   G       D
Me kercim mbush shtepite tona
Em         C                            D
I mbush rruget me gezim
C            F                                      C        G
Padrejtesia I nenshtrohet Krishtit
Em        C                            D
Kur ne lutje njerezit vijne

Rref
G     D       C
Qe nga mali tek lugina
Em7    Bm              C    D
Lavdet tona ngrihet tek ti
G           D               C
Qe nga qielli neper kombe
Em     Bm         C       D
Degjoj kenget ne cdo vend

G         C                                        G      D
Drita jote shkelqen n’erresiren
Em           C                                D
Ndersa ecim me syte ne kryq
G            C                                G              D
Lavdia jote mbush gjithe token
Em   C                      Dsus     D
Si oqeani uji mbulon

Urra
C  Am          Em   Bm
Haleluja,      Haleluja
C  Am          Dsus     D
Haleluja,     Haleluja