Kurora e Fitimtarit – Victory Crown

Intro:  D A E Bm

A
Ti gjithmonë lufton për ne Zot
F#m
Me engjejt anembanë
Bm
Kënaqësi ndjej në shpirtin tim
E
Kurorën e fitores mban

F#m                            E
Ti je ndihma, mbrotja ime
A
Je shpëtimtar dhe miku im
Bm                              E     
Nga Hiri Yt jetoj për të adhuruar Ty

A
Kur dëgjoj sa i madh je ti Zot
F#m
Unë përulem, Në Emrin Tënd
Bm
Në praninë Tënde frika m’poshtet
G/E
Kurorën e fitores mban
F#m                             E
Lavdia Jote të mbush tempullin
A
Fuqia Jote le të vërshojë
Bm                               E  
Nga Hiri Yt jetoj për të adhuruar Ty

Rref
D   E   A          D       A     E      Bm
Haleluja , Ti je fitimtar, Ti je fitimtar
D   E   F#m           Bm        E               A
Haleluja  , Ti je fitimtar mbi botën mbarë

A
Gjithmonë duke ndërmjetësuar
F#m
Ndërsa të humburin shpëton
Bm
Ti jo kurrë nuk mund të mposhtesh
E
Kurorën e fitores mban

F#m                     E
Ti je Jezusi Mesia
A
Ti je shpresë për gjithë këtë botë
Bm                               E
Nga Hiri yt jetoj për të adhuruar ty

Urra

D                    A
Çdo pushtet do të ulet poshtë
E                               Bm
Çdo fortesë do të shkatërrohet
D                   A
Kurorën e fitores mban
E
Je fitimtar, Je fitimtar

F#m                        E
Në atë kryq thirre u krye
A
Dhe u varrose Ti në varr
Bm
Por Ty varri s’mund të mbante
D                         A
Kurorën e fitores mban

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s