Cdo gje dhe asgje me pak — Everything and Nothing less

Intro  F#m   A    E   Bm7
F#m                A2         E            Bm7
Ne gjunje qendroj,  ofrim sjell
F#m           A2                  E            Bm7
Dhe duart zgjas, Zot te sjell ty, gjithcka

Bm7                                 D
Cdo gje dhe asgje me pak
.          F#m             E
Me te miren,  gjithcka
.                                      D
Ti meriton cdo fryme qe marr
.      F#m               E
K’te Jete , k’te kenge

 A              F#m         E
Dorezoj, Dorezoj gjithcka 2x

F#m               A2              E            Bm7

Zot, merr kontroll,   te besoj Ty
F#m         A2                  E
Cdo gje e le, te t’jap ty

.                                 D
Cdo gje dhe asgje me pak
.         F#m           E
Me te miren,  gjithcka
.                                     D
Ti meriton cdo fryme qe marr
.    F#m             E
K’te Jete , kte kenge

Rref
  A              F#m           E
Dorezoj, dorezoj gjithcka (4x)

Urra    

D                                        E                          
Cdo gje dhe asgje me pak, ta jap ty,
F#m                                   A
Cdo gje dhe asgje me pak, perjete,
D
Cdo gje dhe asgje me pak
E             F#m               A              E
Jeten ta jap,     E jotja eshte

Kurora e Fitimtarit – Victory Crown

Intro:  D A E Bm

A
Ti gjithmonë lufton për ne Zot
F#m
Me engjejt anembanë
Bm
Kënaqësi ndjej në shpirtin tim
E
Kurorën e fitores mban

F#m                            E
Ti je ndihma, mbrotja ime
A
Je shpëtimtar dhe miku im
Bm                              E     
Nga Hiri Yt jetoj për të adhuruar Ty

A
Kur dëgjoj sa i madh je ti Zot
F#m
Unë përulem, Në Emrin Tënd
Bm
Në praninë Tënde frika m’poshtet
G/E
Kurorën e fitores mban
F#m                             E
Lavdia Jote të mbush tempullin
A
Fuqia Jote le të vërshojë
Bm                               E  
Nga Hiri Yt jetoj për të adhuruar Ty

Rref
D   E   A          D       A     E      Bm
Haleluja , Ti je fitimtar, Ti je fitimtar
D   E   F#m           Bm        E               A
Haleluja  , Ti je fitimtar mbi botën mbarë

A
Gjithmonë duke ndërmjetësuar
F#m
Ndërsa të humburin shpëton
Bm
Ti jo kurrë nuk mund të mposhtesh
E
Kurorën e fitores mban

F#m                     E
Ti je Jezusi Mesia
A
Ti je shpresë për gjithë këtë botë
Bm                               E
Nga Hiri yt jetoj për të adhuruar ty

Urra

D                    A
Çdo pushtet do të ulet poshtë
E                               Bm
Çdo fortesë do të shkatërrohet
D                   A
Kurorën e fitores mban
E
Je fitimtar, Je fitimtar

F#m                        E
Në atë kryq thirre u krye
A
Dhe u varrose Ti në varr
Bm
Por Ty varri s’mund të mbante
D                         A
Kurorën e fitores mban

Dashuria pa mase – Radical love

Strofa1

Dm                     A#
Ne erresire me gjete Zot
F                             C
Me dhe jete e me dhe shprese
Dm                     A#
Dhe dashuri pa mase Zot
F
Nga erresira me nxorre
C
Me solle ne drite

Strofa 2

Dm                         A#
I verber isha tani shoh
F                   C
Meshira jote me cliroj
Dm                     A#
Favor ke vene rreth meje
F
Dashuria jote me gjeti
C
Tani kendoj

Rref

A#                                   F
Merrma zemren jotja eshte
Dm                   C
E jotja eshte,   e jotja eshte. (2x)

Strofa 3

Dm                     A#
Asnje shpirtin s’ma shpeton
F                             C
Vetem ti me ben te plote
Dm                     A#
Jezus me ke fituar
F
Me dashuri me ke rrethuar
C
Tani kendoj

Ura

Dm
I jap  te gjitha zot
A#
Per ty dhe vetem ty
F
Per tenden  sacrifice
C
Jeten e jap tek ti

Dm
Pagove ti
A#
Jeten dhe ti
F
Ne kryq dhe ne varr
C
Mekatin ke marre

Eja ti Zot – Even so come

Intro: Am  Em G D 

Am 
I gjithe krijimi, toka e tere
Em
Te shtroje nje rruge, per Zotin nje shteg
G                      D
Jezusi po vjen shpejt

Am
Thirr mekatarin, zgjo ti shenjtorin
Em
Kombet te shpallin famen e tij
G                      D
Jezusi po vjen shpejt

Ref
Em               C                     G
Ashtu si vet nusja dhendrin pret
.                Bm
Do t’jemi kishe, gati per ty
Em              C           G
Zemrat sot, presin mbretin tone
 .         Bm           C
Kendojme, eja ti Zot
  .           G     D
Jezus eja Zot (2X)

Am
Drejtesi do t’behet, gjithcka e re
Em
Perjete ti mbetesh besnik i vertet
.     G                    D
Jezusi po vjen shpejt

Urra
 C                      Em          D
Ndaj te presim, te presim ty
 .           C           Em            D
Zot te presim, ti po vjen shpejt (2X)

Gjithe le ta dine, Let it be known

Gjithe le ta dine

Intro C#m A  E B

Eja therrasim sot
C#m
Kendojme bertasim fort
A
Gjithe bota le ta degjoje
C#m
Ooooooo

A
Per t’gjthe ka dashuri
C#m
Nje dite e re ka lind
A                          C#m
Prandaj therrasim fort

A
Gjithe le ta dine
B        C#m
Zoti shpeton
B      A
Ai mbreteron

B                C#m
Ne te ngrejme lart lart
A
Gjithe le ta dine
B       C#m
Se Ai ka ardh
B   A
Ai fitoi
B        C#m
Ne te ngrejme lart lart lart
A    C#m   A   C#m   B

O ooooo

A
Asgje nuk na ndalon
C#m
S’mund te na ul ne poshte
A
Serish zerat I ngrejme
C#m
O o ooooo

A
Nuk kemi frike me jo
C#m
Fuqi ka emri I Tij
A                    C#m
Liria le t’mbreteroje

Rep
Gjithe le ta dine, le ta kuptojne
Zoti mbreteron qendron ne fron
Te gjithe ta dine le ta kuptojne
Se Ai ka ardh, ai fitoi
A                                     E
Emrin tend ngrejme lart, lart  e me lart
C#m                         B
Emrin tend ngrejme lart
A                        E
Per ty therrasim fort e me fort
C#m                 B
Ne fort therrasim  (2x)

Jemi te lire – We are the free, Matt Redman

Intro :C, Em, Am7,  F   G(4x)   

C                     
Jemi te falur ,
.               G
Kendojme kengen e shpengimit
.         Am7
Ka nje zjarr qe Brenda djeg,
.      F
Nje zjarr qe mbrenda djeg

C
Asgje sna ndalon ne,
.            G/B
Do t’vrapojme  ne neper nate
.           Am7
Me nje zjarr qe brenda djeg,
.      F
Nje zjarr qe brenda djeg

Ref

C                      G/B
Ne jemi te lire, gjenerata e lirise
Am7                   F
Kendojme per meshiren
C                G/B
Ti  je ai qe na ben te shkojme
Am7                 F
Lavdia eshte jotja
C                                               G/B

Ka nje zjarr ne zemrat tona qe djeg per ty

Am7                   F
Dhe kurre s’do te venitet
C                              F                        
Ne jemi te lire….. lavdia eshte jotja

C,  Em,  Am7,   F  G    (2x)
Oooooooooooo

 C                  
Ne jemi motivi,
.          G/B
Jetojme jeten ne ty
.       Am7
Dhe pasioni nuk do te vdese
.          F
Jo pasioni nuk do te vdese

C                                 
Asgje s’na ndalon ne,
.            G/B
Do t’vrapojme ne neper nate
.       Am7
Dhe pasioni nuk do te vdese
.      F
Jo , pasioni nuk do te vdese

Urra

.      Am7
Nga varri ne jete erdhe perseri
.       F
Nga varri ne jete erdhe perseri
.      C            G              C             G    
Ne do te ngrihemi,    ne do te ngrihemi,
Am7
Ne boten,  qe ti e do aq shume
F
Ne boten tende ne do te shkojme
 .     C                G            C                G        C           F
Ne do te   ngrihemi,    ne do te ngrihemi, ne do te   ngrihemi