Oqeanet -/- Oceans

Bm                       A          D
Ti me therret te ec mbi ujerat
A                                       G
Pa ditur se ku kemba shkel
Bm                        A           D
Dhe mes misterit ja ku je ti
.                  A                    G
Mes thellesise besimi del

Rref

G        D                     A
Emrit tend do ti therras
G        D                        A
Tek ti syte une do ti mbaj
.            G
Kur oqeanet ngrihen
.              D         A
Jam ne krahet e tu
.      G      A     Bm
I imi je  I   yti   jam
Bm                           A         D
Ne ujera te thella mjafton hiri
.                  A                      G
me krahun tend ti me drejton
Bm                                A              D
kur kembet s’mbajne me, frika duket
.                 A                   G
jo asnjehere ti kurre s’deshton

Urra

Bm                      G
Ku besimi ska kufi

ti fryme drejtome
.    D
permbi ujera te kaloj une
.    A
kudo qe te me th’rrasesh
Bm
merrme thelle atje
.      G
ku kemba nuk ka shkelur
.           D
qe besimi t’me forcohet
.       A
n’pranine e shpetimtarit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s