Fjala jote me jep shprese

Teksti dhe Muzika Adi Sipri, Arenxhim nga Besnik Gace

Capo 2,  Intro C – Am- F- G   Origjinali eshte ne D -Bm- G- A

C                                   Am

Ti zot e njeh zemren time

F                            G

Ti me njeh cdo ligesi

C                                  Am

Zot ti I di dobesite e mia

F                                            G

Cdo te fshehte te zemres time

 

C                                        Am

Kush tjeter mua do m’cliroje

F                                    G

Nga tmerri frika dhe dyshimi

C                                         Am

Kush pervec Teje do m’dhuroje

F                               G

Paqe gezim dhe dashuri

 Ref

C                                          Am

Fjala jote mua me jep shprese

F                                           G

Me thote t’besoj ne hirin tend

C                                          Am

Me jep te lutem per cdo dite

F                                        G

Nje zemer sipas zemres tende

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s