Madheshti -/- Majesty

Am  G     F
J—a ku jam,
C                                              F
Perulur nga madheshtia ne ty
C                         G              F
Mbuluar falas nga hiri yt
Am  G     F
Ja ku jam,
C                                  F
E di qe jam nje mekatar
C                             G                  F
Gjaku i Qengjit mua m’mbulon

Urra
Am   G      C                                        Am     G    C
Tani kam gjet’ me te madhen dashuri ne ty
D
Se ti jeten dhe
F
Sakrifice per ne

Ref
C   G     Am      F
Madheshti, madheshti
C                 G
Nga hiri yt u gjeta siç jam
Am                             F
Duar bosh por n’ doren tende I gjalle

Am  G     F
J—a ku jam,
C                                   F
Dashuria jote m’ perul
C                      G                      F
I falur qe dhe une mund te fal
Am    G        F
Ketu qendroj
C                                            F
Dhe di deshira jote une jam
C                            G                F
Shenjteruar me zjarr dhe lavdi