O Natë e Shenjtë ( O Holy Night)

A                                       D                         A
O Natë e Shenjtë, sa fort yjet shkëlqejnë

E         A
Në atë natë Shpëtimtari u lind

D                         A  A7
Shumë gjatë kjo botë në mëkat po tretej

C#m/G#           G#7          C#m
Dhe kur u shfaq shpirti ynë mori vlerë

E7                             A
Një shpresë dritplotë e mjera botë gëzohet

E7                      A
Mëngjes i bardhë plot lavdi afrohet

F#m         C#m              Bm                       F#m
Bini në gjunjë! Dëgjo engjëjt këndojnë!

A  E7     A/C#   D         A  E7                      A
O natë e shenjtë! O natë kur Krishti u lind

E E7       A    D         A     E7                  A
O natë e shenjtë, o natë, o natë e shenjtë

A                            D                   A
Ai na mësoi ta duam njëri-tjetrin

E       A
Ligji i tij është dashuri

D                 A   A7
Prangat e robërisë Ai do ti këpusë

C#m/G#           G#7              C#m
N’emrin e Tij e gjithë shtypja merr fund

E7                                A
Himne g’zimi mirënjohje ne këndojmë

E7                         A
Gjithçka në ne t’lavdërojë të shenjtin emër

F#m                   C#m         Bm                F#m
Krishti është Zot! Lavd’ro emrin e Tij!

A      E7        A  D                      A E7        A
Lavdinë dhe fuqinë    do ta shpallim përjetë

E  E7           A  D                      A  E7          A
Lavdinë dhe fuqinë    do ta shpallim përjetë

O Natë e Shenjtë                KAPO 2 (Key of A)

G                                       C                         G
O Natë e Shenjtë, sa fort yjet shkëlqejnë

D         G
Në atë natë Shpëtimtari u lind

C                         G  G7
Shumë gjatë kjo botë në mëkat po tretej

Bm                  F#              Bm
Dhe kur u shfaq shpirti ynë mori vlerë

D7                             G
Një shpresë dritplotë e mjera botë gëzohet

D7                      G
Mëngjes i bardhë plot lavdi afrohet

Em            Bm                Am                       Em
Bini në gjunjë! Dëgjo engjëjt këndojnë!

G  D7     G          C        G  D7                   G
O natë e shenjtë! O natë kur Krishti u lind

D D7       G    C         G     D7                  G
O natë e shenjtë, o natë, o natë e shenjtë

G                            C                   G
Ai na mësoi ta duam njëri-tjetrin

D       G
Ligji i tij është dashuri

C                 G   G7
Prangat e robërisë Ai do ti këpusë

Bm                   Bm              Bm
N’emrin e Tij e gjithë shtypja merr fund

D7                                G
Himne g’zimi mirënjohje ne këndojmë

D7                         G
Gjithçka në ne t’lavdërojë të shenjtin emër

Em                    Bm             Am                Em
Krishti është Zot! Lavd’ro emrin e Tij!

G      D7        G  C                      G D7        G
Lavdinë dhe fuqinë    do ta shpallim përjetë

G  D7           G  C                      G  D7          G
Lavdinë dhe fuqinë    do ta shpallim përjetë

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s