KEMI URI KEMI URI

 G        D            Em

 Kemi uri kemi uri

          C                                      G

 Kemi uri per me shume nga Ty

           D           Em

 Kemi etje o Jezus

          C                                        G

 Kemi etje per me shume nga Ty

 

REF

 G                          D                     Em

 Ne I ngrejme duart drejt teje

                            C                 G

 Ne duam te te shohim Ty

                         D                      Em

 Ne grejme zerat drejt teje

                      C

 Lart, lart tek Ty

https://www.youtube.com/watch?v=1kEZZydFyXE&list=PL4D1CCC0F05AF39AC

Hiri yt

C                                Am

Hiri yt duron pa fund o Zot

F                                     G

Meresia jote shterim nuk njeh

C                                    Am

Shpirti yt jo kurre nuk ndryshon

F

Hiri yt eshte I njejte

G

Dje sot dhe perjete

Ref

G                             C

Se ti je perjete I meshirshem

Am

Perjete je besnik

F                              G

Perjete Perendi plot me dashuri

C

Perjete I persosur

Am

I shenjte ne lavdi

F                           G         C

O Zot I perjetshem perjete je ti

Autor: Dition Dibra