I Lavdishem

 
G
Kjo dashuri kurre s’na braktis,
EM
Kjo dashuri kurre s’na harron
C                                                  D
Dashuri nga nje Zot qe nuk te le
G
Ne lirine e perjeteshme na con,
Em
Ti je e verteta ku ne qendrojme
C                                                  D
Dashuri nga nje Zot qe nuk te le

Ref

G                             Em
Le t’kercejme, le t’kendojme
C                              D
Le t’lavderojme ne mbretin tone
Em                C           G                  D
I lavdishem eshte, I lavdishem eshte

G
Kjo sakrifice per shpetimin,
Em
Cmimi i larte per gjithe krijimin
C                                                    D
Dashuri nga nje Zot qe nuk te le
G
Ne Jezus Krishtin ne gjejme lirine,
Em
Ne Jezus Krishtin ne gjejme arsyen
C                                                   D
Dashuri nga nje Zot qe nuk te le

Ura

                  Em                 D            G
Jezus ti je rruga, e verteta dhe jeta
Em
E gjej veten une tek ti
D                       G
E gjej veten une tek ti  Zot