TË DUA ZOT FORCA IME

E

Të dua zot je forca ime

Mburoje  e fortë fortesa ime

Çlirimtar dhe shpëtimtar

Shkëmb i jetës fuqia ime

 

A                   B                 E              B  A
Në fakt kush është si zoti ynë
            B                    E                      B  A
Kala e fortë e papushtuar
             B                      E                     B   A
Forca e tij është e përsosur
                                          B              C#m
Ai na mbron me engjëjt e tij              O——o

 

                   B                  A                 B   C#m

Në ankthin tim kërkova Zotin            O—o—o
               B              A                        B   C#m
Dhe ai dëgjoi zërin tim                      O—o—o
 
             B                            A             B   C#m
Toka u drodh dhe malet lëvizën        O—o—o
            B                 A                         B    E
Kur dëgjuan zërin e tij                        O—o

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s