Për çdo ditë / Everyday

D                        A                 F#m        E
Ç’mund të them Zot je…  Ti që më dhe jetë dhe
D                        A                    F#m               E
S’mund të them sa shumë… vlere për mua Ti ke
D                       A             F#m          E
Që më shpëtove Zot… të jap gjithçka që unë jam
D                    A                F#m                E                         D    A F#m E D A F#m E
Që çdo ditë mund të… jem një dritë për emrin tënd

 

D                A                 F#m                        E
Zot mësoj çdo ditë… t’qëndroj mbi fjalën tënde
D                 A           F#m          E
Dhe po lutem që… Ty të njoh me shumë Zot
D                 A             F#m         E
Më drejto në çdo… hap që marr gjatë jetës
D                  A                 F#m                E                             A
Që çdo ditë mund të… jem një dritë në botë për Ty

A               D            F#m      E
Zot çdo ditë për Ty jetoj unë
A                 D             F#m      E        A
e çdo ditë mbas teje do të vij

D            F#m     E          A D F#m E
Dhe çdo ditë unë do të ec me Ty

 

A         D          F#m      E              A D F#m E
Për Ty Jezus jetoj çdo ditë (4X)

Autor Joel Houston

http://www.youtube.com/watch?v=mkEQGYApkVU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s