O At i krijimit / Le te zbrese lavdia ketu

C  D       G      C                D                 G
O Atë i krijimit, shpalos planin tënd sovran
C                D            Em   C            Am                       D
Ngrije një brez të zgjedhur që do t’marshojë në k’të vend
C                  D           G    C              D           G
Me mall pret gjithë krijesa të zbulojë tënden fuqi
C                D           Em         C     Am    D
Të lutem derdhe vajosjen që tani le të vijë

Ref:

G           D     C
Le të zbresë lavdia këtu
G         Am           G                D
Le të rrjedhë që këtu nëpër kombe
          G          D              C     G
Flladi yt mes nesh të pushojë
             Am            D           G
Kur së bashku ty të kërkojmë
 

C   D              G        C        D           G
Sundues i kombeve, bota ende po pret
C               D       Em  C             Am       D
Plotësimin e premtimit popullin tënd fitimtar
C                 D             G    C            D                 G
Kthehu nga ne dhe prekna bëna të fortë n’hirin tënd
C               D         Em  C               Am              D
Dobësitë tona mposhti që të qëndrojmë e t’luftojmë

Autor: David Ruis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s